SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Fotografia cubista I
February 14th, 2011 by DARIO

Tot a la vida no son papers, estiguen doblats o no. Com ja vaig avisar al principi, també faig algun fotomuntatge de tant en tant. Normalment son de conya, per alguna festa amb els amics (bodes, aniversaris, etc.) Però els passats nadals vaig fer això i me va agradar:

Un retrat cubista li podríem dir, no?

Com podeu veure és un muntatge de cares de la mateixa persona superposades, barrejant perfils i frontals diferents, destacant uns trets d’una foto i uns altres (o els mateixos) d’una pose diferent.

Em vaig sorprendre a mi mateix del resultat i ara el tinc penjat al corredor de casa.

El muntatge l’he fet amb el GIMP. És un programa similar al photoshop però de llicencia GPL, o siga lliure.

Si algú està interessat a fer alguna cosa semblant només ha de seguir els següents passos:

  1. Retallar les diferents cares que penses barrejar. Sense massa mirament, amb rectangles és suficient.
  2. Emprant l’eina “Llindar blanc i negre… ” passem els retrats a dos colors, elegint la quantitat de blanc i de negre que volem.
  3. Pintem alguna cosa que no ens agrade, amb màscares llevem el que ens sobre i fiquem tots els retrats al mateix llenç. Els donem a tots una transparència inicial del 50%.
  4. Retocar i col·locar. Moure els retrats, modificar la transparència, modificar l’ordre de les capes… Tot això al gust. Una bona opció és ressaltar només una part d’un retrat (un ull per exemple). Això es fa duplicant la capa i, amb una mascara, ocultar la part que no vols ressaltar.

Aneu provant, és la millor manera de treure-li profit.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 3 13 ?
 
SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa